Hoe visgraatlaminaat te installeren

Hoe visgraatlaminaat te installeren

visgraat laminaat

Als u op zoek bent naar een vloer die flair en opwinding toevoegt aan uw huis, overweeg dan om visgraatlaminaat te installeren. Deze zigzagpatronen worden gevormd door de plaatsing van staven van verschillende breedtes, afhankelijk van het materiaal en het hout. Dit soort vloer geeft direct karakter en een gevoel van luxe aan elke kamer. Ga echter niet overboord met visgraat – het is het meest geschikt voor speciale kamers, zoals grote entrees en weelderige zalen.

Volg de onderstaande stappen om visgraatlaminaat te installeren. Meet eerst de lengte van de kamer en vermenigvuldig vervolgens de lengte met de breedte visgraat laminaat gamma. Zodra u de exacte lengte en breedte heeft, kunt u de planken in elkaar steken. U wilt hierbij een vierkante sjabloon gebruiken, omdat dit u een veiligere start geeft en hiaten voorkomt. Zorg ervoor dat u de lengte van de kamer volgt en noteer eventuele restanten die nodig kunnen zijn.

Visgraat laminaatvloeren zijn gemaakt met een visgraatpatroon en zijn zeer duurzaam. Het komt ook met een levenslange garantie. De traditionele soort wordt geleverd met een langere garantie. U kunt kiezen uit verschillende soorten visgraatlaminaat, die stuk voor stuk jarenlang meegaan. Als je eenmaal hebt besloten welke je wilt installeren, zorg er dan voor dat je een vochtbestendige ondervloer kiest. Zo weet je zeker dat je nieuwe vloer lang meegaat.

Meer weten? Klik dan hier: Leg Express